Aanpak

Mensen Methodologie Technologie

How we do it

Doen wat nodig is voor nu en straks. Met experts die nieuwe wegen verkennen, verder denken dan die ene verbetering en niets liever doen dan grenzen verleggen. Onze aanpak? Samenwerken. Snel werken. Slim werken. En vooral doorgeven, zodat u zelf weer verder kunt.

Mensen

Samenwerken aan verbetering

Uw proces vormt ons uitgangspunt. Met onze bedrijfskundige expertise onderzoeken we hoe het beter, slimmer of efficiënter kan. Op basis daarvan ontwerpen en ontwikkelen we oplossingen. Samen met u. Zo beleeft u het project vanaf het begin. Worden de oplossingen als vanzelf onderdeel van het proces. En zijn ze direct van toegevoegde waarde.

Methodologie

Snel werken aan verandering

Verandering is de enige constante. Binnen uw bedrijf, maar ook bij projecten. Daarom combineren we bedrijfskundig onderzoek met de scrum methodiek. We bepalen wat u nodig heeft en leveren de software daarna in korte sprints op. We ontwerpen, ontwikkelen, testen, luisteren en sturen bij. Stapsgewijs, zodat de oplossing werkt voor iedereen.

Technologie

Slim werken aan de toekomst

U wilt uw processen verbeteren. Continu. Wij maken dit mogelijk. Onze modelgedreven ontwikkelplatformen vormen het fundament voor de benodigde applicaties en integraties. We ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren. Wendbaar, snel en steeds opnieuw. Want voor wie van waarde wil zijn én blijven, gaat digitale transformatie altijd door.

Making it happen

Do

    We onderzoeken, ontwerpen en ontwikkelen. Samen met u. Zo worden de oplossingen als vanzelf onderdeel van het proces.

    We combineren bedrijfskundig onderzoek met softwareontwikkeling in korte sprints.

    Onze modelgedreven ontwikkelplatformen vormen het fundament voor wendbare applicaties en integraties.

Onze technologische oplossingen

Ook op zoek naar een heldere aanpak?

Vanuit uw bedrijfsstrategie en -doelstellingen ontwikkelen wij samen met u business cases en een roadmap. Samen met u voeren wij projecten uit met als doel u wendbaar te maken en uw integrale kosten te verlagen.
CAPE GroepTransportcentrum 167547 RW Enschede
+31(0)88 227 34 77