Methodologie

Snel werken aan verandering!
Verandering is de enige constante. Binnen uw bedrijf, maar ook bij projecten. Daarom combineren we bedrijfskundig onderzoek met de scrum methodiek. We bepalen wat u nodig heeft en leveren de software daarna in korte sprints op. We ontwerpen, ontwikkelen, testen, luisteren en sturen bij. Stapsgewijs, zodat de oplossing werkt voor iedereen.
De toegepaste methodologie is erg bepalend voor de samenwerking en dynamiek in het uit te voeren project. CAPE maakt gebruik van de scrum methodologie in samengestelde projecten bestaande uit uw medewerkers en onze consultants. Scrum maakt gebruik van sprints, korte cycli waarin waarde (werkende delen van applicaties) worden opgeleverd. Niet bekend met scrum of heeft u medewerkers die opgeleid moeten worden in de verschillende rollen? Geen probleem, voor de opleiding van uw medewerkers maken we gebruik van onze beproefde trainers en materialen van onze eigen CAPE Academy.

Kunnen wij u helpen?

Digitale transformatie vormt hét instrument om ambities waar te maken. Hulp nodig? Wij vertalen strategische thema’s naar wendbare oplossingen. Snel en slim, samen met u.
CAPE GroepTransportcentrum 167547 RW Enschede
+31(0)88 2273477