Technologie

Slim werken aan de toekomst!
Zonder verleden geen toekomst. U heeft in het verleden projecten uitgevoerd. Met wisselend succes. Tijdens de intake fase van onze samenwerking die tijdens ‘DO’ plaatsvindt gaan we in op uw ervaring met veranderprojecten in het verleden. Welke projecten liepen goed en welke minder, en wat waren de succesfactoren? Op basis van welke technologie zijn deze projecten uitgevoerd? Heeft u een eigen ontwikkelorganisatie of besteedt u de ontwikkeling volledig uit?
Gezamenlijk maken we keuzes in de toe te passen technologie voor de uit te voeren projecten. CAPE heeft in haar dienstverlening strategisch gekozen voor low-code oplossingen waarbij consultants maatwerk software kunnen bouwen. Afhankelijk van het samenwerkingsmodel zullen de rollen verdeeld worden. Indien uw medewerkers mee willen bouwen in de gebruikte ontwikkelplatformen stellen we graag samen met u een trainingsplan samen waarbij wij gebruik kunnen maken van onze ervaring met onze beproefde trainers en materialen van onze eigen CAPE Academy.

Kunnen wij u helpen?

Digitale transformatie vormt hét instrument om ambities waar te maken. Hulp nodig? Wij vertalen strategische thema’s naar wendbare oplossingen. Snel en slim, samen met u.
CAPE GroepTransportcentrum 167547 RW Enschede
+31(0)88 2273477