AWS

Cloudoplossing die robuuste infrastructuren biedt voor databases, applicaties en integraties.
AWS (Amazon Web Services) is een veilig cloud platform dat een grote hoeveelheid cloud services aanbiedt naast configureerbare cloud infrastructuur. AWS is de grootste cloud aanbieder in de wereld en biedt zijn diensten aan in verschillende rekencentra in de wereld. De schaalbaarheid en beschikbaarheid van oplossingen in AWS is ongeëvenaard. CAPE Groep past AWS toe om BI oplossingen te bouwen en te hosten, waarbij gebruik wordt gemaakt van Redshift als datawarehouse gecombineerd met datalake services.
AWS Redshift is een snel een schaalbaar datawarehouse waarmee alle data geanalyseerd kan worden. Verschillende rapportage tools kunnen eenvoudig aangesloten worden op AWS Redshift. eMagiz wordt wereldwijd gedistribueerd op basis van de AWS infrastructuur en maakt snelle, beveiligde verbindingen tussen on premises oplossingen en uw oplossingen in de cloud mogelijk. Alle innovatieve oplossingen met blockchain, machine learning en IOT worden op infrastructuur van AWS aangeboden.

Kunnen wij u helpen?

Digitale transformatie vormt hét instrument om ambities waar te maken. Hulp nodig? Wij vertalen strategische thema’s naar wendbare oplossingen. Snel en slim, samen met u.
CAPE GroepTransportcentrum 147547 RW Enschede
+31(0)88 2273477