Onze Expertise

Applicaties en integraties voor brede branches

Expertise

De toekomst nodigt ons uit om nieuwe wegen te verkennen. Daarom verdiepen we ons in uw omgeving. We benutten onze bedrijfskundige expertise en zetten ideeën direct om in applicaties en integraties. Loslaten? Dat doen we pas als we onze bestemming hebben bereikt. Samen met u.

Applicaties

Digitale innovatie en transformatie

Met wendbare applicaties ondersteunen we digitale innovatie en transformatie. Het resultaat? Meer inzicht. Meer productiviteit. En meer professionaliteit.

Integraties

Slimme ketensamenwerking

Snelle interactie. Tussen back- en frontoffice, maar ook tussen in- en externe systemen. Dat is wat u nodig heeft voor slimme ketensamenwerking. Wij realiseren de benodigde integraties.

Business intelligence

Data verzamelen en ontsluiten

Goed onderbouwd besluiten nemen? Wij verzamelen en ontsluiten data. Overzichtelijk en begrijpelijk. U heeft realtime inzicht, u kunt analyseren en kansen signaleren.

Making it happen:

Deliver

    We zetten uw strategie om in applicaties die processen vereenvoudigen, versnellen en verbeteren.

    We laten systemen in de keten als één geheel functioneren, zodat ze bijdragen aan een efficiënt proces.

    Data verzamelen en analyseren. Interessante patronen ontdekken met behulp van handige dashboards en apps.

Branches waar we actief zijn

branche

Bouw

Posted on
Top view of heavy construction work.

BouwMet een druk op de knop een kant-en-klare woning uit de fabriek laten rollen? Zover bent u waarschijnlijk nog niet. Wel wordt de bouw steeds slimmer. U maakt hetzelfde als voorheen, maar op een andere manier. Alleen zo kunt u stijgende materiaal- en personeelskosten de baas blijven.In de bouw is het zaak om niet harder, […]

branche

Logistiek

Posted on

LogistiekU vervoert over de weg, via het spoor of over water. Het aantal transacties ligt hoog, maar de waarde laag. Wilt u geld blijven verdienen? Dan is het de kunst om uw processen optimaal te stroomlijnen.Digitalisering vormt dé manier om efficiënter te werken. Grote kans dat u daarom al veel applicaties heeft geïmplementeerd. Écht het […]

branche

Energie

Posted on
Wind turbines in a rape field.

EnergieDe energiesector ontwikkelt zich razendsnel. Met zonnepanelen en windmolens maken we van huizen en bedrijfspanden kleine energiecentrales. Daarnaast wordt via smartmeters steeds meer data verzameld, waardoor nieuwe verdienmodellen ontstaan. Bent u klaar voor deze veranderingen?De transitie naar decentrale opwekking stelt andere eisen aan IT-systemen. Transmissienetbeheerder Tennet heeft daarom nieuwe IT-standaarden ontwikkeld die realtime inzicht bieden […]

branche

Supply Chain

Posted on

Supply ChainVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Het is tegenwoordig heel normaal, maar vraagt om een supply chain van hoog niveau. Het proces van producent tot klant optimaliseren? Tijd om data te delen!Producenten, distributiecentra, retailers en vervoerders, in de keten werkt u samen met allerlei partijen. Snelheid en efficiency zijn cruciaal, wat vraagt om […]

In elke branche draait het om het stroomlijnen van processen. Met onze applicaties, integraties en business intelligence zorgen we daarvoor. Hoe we dat doen?

Op zoek naar gedreven experts?

De krachtige combinatie van business consultants die met behulp van modelgedreven software en een scrum agile methodiek, 100% oplossingen ontwikkelen, maakt ons uniek en succesvol.
CAPE GroepTransportcentrum 167547 RW Enschede
+31(0)88 2273477