Bouw

Met een druk op de knop een kant-en-klare woning uit de fabriek laten rollen? Zover bent u waarschijnlijk nog niet. Wel wordt de bouw steeds slimmer. U maakt hetzelfde als voorheen, maar op een andere manier. Alleen zo kunt u stijgende materiaal- en personeelskosten de baas blijven.
In de bouw is het zaak om niet harder, maar slimmer te werken. We staan aan de vooravond van de vierde industriële revolutie, waarbij internet of things, cloud computing en data-integratie de kern van uw processen raken. Ook ketensamenwerking en BIM bieden kansen.
Uw proces klaarstomen voor de toekomst? CAPE Groep ontwikkelt de applicaties en integraties die u nodig heeft. Door nieuwe technologieën toe te passen, werkt u slimmer en efficiënter. Daarnaast maken we resultaten inzichtelijk. Zo signaleert u kansen om uw processen te verbeteren en kunt u zich blijven ontwikkelen.

'Onze operationele processen moeten staan als een huis, dat geeft overall een beter resultaat'

Plegt-Vos

Samen bouwen aan uw digitale organisatie?

Digitale transformatie vormt hét instrument om ambities waar te maken. Hulp nodig? Wij vertalen strategische thema’s naar wendbare oplossingen. Snel en slim, samen met u.
CAPE GroepTransportcentrum 167547 RW Enschede
+31(0)88 2273477