Supply Chain

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Het is tegenwoordig heel normaal, maar vraagt om een supply chain van hoog niveau. Het proces van producent tot klant optimaliseren? Tijd om data te delen!
Producenten, distributiecentra, retailers en vervoerders, in de keten werkt u samen met allerlei partijen. Snelheid en efficiëntie zijn cruciaal, wat vraagt om een goede afstemming. Met applicaties en integraties kunt u data delen, zodat iedereen in de keten optimaal inzicht heeft. En het proces van producent tot klant gestroomlijnd verloopt.
CAPE Groep ontwikkelt applicaties en integraties. We verdiepen ons in het proces, verzamelen data en maken de benodigde informatie inzichtelijk via dashboards en apps. Ook kunnen we een control tower inrichten die het volledige supply chain management op zich neemt. Welke oplossing u verder brengt? We onderzoeken het graag, samen met u.

'Vervangt veel handmatig werk dat hiervoor in Microsoft Excel werd gedaan.'

PostNL

Beter onder controle krijgen van de supply chain?

Het huidige succes van een organisatie is geen garantie meer om morgen weer succes te hebben. Bedrijven moeten daarom continu innoveren. Door digitalisatie en integratie van de bedrijfsprocessen tussen ketenpartners komen nieuwe data beschikbaar.
CAPE GroepTransportcentrum 167547 RW Enschede
+31(0)88 2273477