CAPE Groep
Medewerkers van CAPE Groep met ISO certificaat 2019

ISO 27001 certificaat

Na een uitgebreid en zorgvuldig traject wordt aan CAPE Groep Holding op 17 september het ISO 27001 certificaat uitgereikt. Met de implementatie van het ISO 27001 Information Security Management System heeft CAPE een informatiebeveiligingssysteem (ISMS) opgezet dat ligt verankerd in de bedrijfsvoering, cultuur, en technologie van de organisatie. De certificering werd uitgevoerd door Digitrust.

ISO 27001 voor onze klanten
Met de ISO 27001 certificering kunnen we aantonen dat onze informatie- en managementsystemen voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dit is belangrijk omdat we iedere dag vertrouwelijke informatie uitwisselen met onze klanten. Klanten kunnen erop vertrouwen dat de informatie die zij met ons delen, veilig bij ons is.

Continu verbeteren
Frederik Jan Jüngen, Information Security Manager bij CAPE is blij met de certificering: “Binnen CAPE blijven we onze processen continu verbeteren om onze klanten te kunnen garanderen dat hun informatie veilig is bij ons. Ook geeft zo’n certificering aanleiding om alle management systemen, processen en vastleggingen te herzien. Met ondertussen meer dan 75 medewerkers in dienst is het belangrijk dat iedereen binnen de organisatie weet wat ISO 27001 is én hoe hij of zij dat toe moet passen in het dagelijkse werk”