CAPE Groep

Welk integratietype past bij uw IT-landschap? Trends, valkuilen en best practices

Laat u na een heerlijk ontbijt bijpraten over de trends die op dit moment spelen op het gebied van integraties en integratielandschappen. Verrijk uw huidige (technische) kennis zodat deze direct na de sessie kan worden ingezet voor het bepalen en behalen van uw integratiestrategie. Bent u bijvoorbeeld al bekend met de Mendix Data Hub? Hoe vertaalt LAMA Empowerz de huidige trends naar praktische toepassingen? Deze en meer vragen nemen we graag met u door. De gratis ontbijt- en kennissessie zal worden gehouden bij onze partner LAMA Empowerz in Apeldoorn. Let op: ook met gelimiteerde technische kennis kunt u prima deelnemen aan deze sessie.

Sprekers:   Samet Kaya, Software Delivery Manager eMagiz
                    Toon Rutgers, Managing Partner LAMA Empowerz
Datum:       31 oktober 2019
Tijd:            8.30 – 11.00
Locatie:     LAMA Empowerz, Oude Apeldoornseweg 41 Apeldoorn
Voertaal:   Nederlands

Meld u aan via het onderstaande formulier of lees verder voor meer informatie.

Over CAPE Groep:
CAPE Groep realiseert digitale transformatie en innovatie, voornamelijk in de bouw en logistiek. Samen met de klant bouwt CAPE Groep maatwerkapplicaties die processen digitaliseren, optimaliseren en wendbaar maken. Dit vanuit de pijlers mens, methodologie en technologie. CAPE Groep ziet digitale transformatie als strategisch instrument bij het realiseren van business goals. 

Over eMagiz:
eMagiz is een multi pattern, modelgedreven integratieplatform. Ervaren in het integreren van (complexe) IT-landschappen met tientallen integratiepatronen en een uitgebreid aanbod aan integratietypes. Dagelijks worden er via eMagiz meer dan 10.000.000 berichten verzonden.

Over LAMA Empowerz:
LAMA Empowerz is specialist in Asset Management, mobiele ontsluiting van processen en IoT. LAMA brengt de beste technologie, mensen en kennis bijeen om optimale toegevoegde waarde te leveren voor haar klanten. LAMA combineert een grote mate van domeinkennis met praktische IT toepassingen in de industrie, infra, bouw en logistiek.

Take aways ontbijt – en kennissessie:

• Ontwikkelingen in het integratie landschap
Microservices, een gedistribueerd landschap, Mendix data hubs, SaaS oplossingen en services, alles is met elkaar verbonden. Data-management en het integreren van alle applicaties en systemen tot één landschap wordt steeds complexer; een integratielandschap wordt snel oncontroleerbaar. Welk integratietype is het meest ideaal voor welke service? Hoe hou je de controle over het integratielandschap? Welke marktontwikkelingen spelen er op dit moment mee en hoe zou je daarop moeten reageren?

• Een overzicht van integratietypes
Specifieke scenario’s kunnen vragen om specifieke technische oplossingen, en dus verschillende integratietypes. Messaging, Data pipes, Publish & Subscribe en API Gateway zijn voorbeelden van integratietypes die nodig zijn in een toekomstbestendig integratielandschap. Wat zijn de specifieke eigenschappen van deze integratietypes? Tijdens de sessie gaat Samet uitgebreid in op de verschillen, voordelen en nadelen van elk type en hoe hierin een goede strategie kan worden bepaald en geïmplementeerd.

• Asset Management en integraties
De ontwikkelingen in Asset Management gaan razendsnel. Door IoT toepassingen neemt de hoeveelheid data enorm toe. Andere ontwikkelingen zijn Virtual Reality, Artificial Intelligence en Asset Performance Management. Tevens is er steeds meer sprake van het hybride gebruik van applicaties. Hoe kunt u hier het beste mee omgaan?

Meld u aan via het bovenstaande formulier om bruikbare kennis op te doen en te genieten van een lekker ontbijt!

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook