Over CAPE

Make the future happen

Over Cape

We leven in een nieuwe werkelijkheid. Waarin organisaties moeten veranderen om vooruit te gaan. Dat vraagt loslaten van oude denkpatronen en systemen en overgeven aan nieuwe inzichten en technologieën. Om van waarde te blijven moeten organisaties digitaal transformeren.
CAPE Groep helpt hierbij. Wij zien digitale transformatie als strategisch instrument om ambities waar te maken. We vertalen uw strategische thema’s naar wendbare oplossingen en vergroten daarmee uw concurrentiekracht. Met uw toekomst in het vizier doen we nú wat nodig is voor stráks. Met experts die niets liever doen dan grenzen verleggen.
Onze aanpak? Samenwerken. Snel werken. Slim werken. En vooral: doorgeven. Zodat u zélf weer verder kunt. Wij zien de toekomst als een uitnodiging om nieuwe wegen te ontdekken en laten los als de bestemming is bereikt. CAPE Groep. Make the future happen.

Mensen

Samenwerken

Gezamenlijke productontwikkeling en domeinexpertise zijn de basis waarop wij voor u toegevoegde waarde leveren. Uw bedrijfsprocessen en uw mensen op de werkvloer staan daarbij centraal. In kleine, flexibele teams van voornamelijk bedrijfskundigen, voeren wij in nauwe samenwerking met uw mensen projecten uit.

Methodologie

Verandering is de enige constante

In de huidige tijd is verandering de enige constante. Wij werken daarom op basis van de agile / scrum methodologie. In snelle sprints wordt werkende software in kleine, overzichtelijke stappen opgeleverd. Op basis van proactieve monitoring en feedback van gebruikers werken wij samen met u aan continue verbetering en 100% fit tussen uw business en IT.

Ontwikkeling

Bedrijfsleven, onderwijs en wetenschap

IT biedt kansen om te innoveren, specialiseren en productiever te worden. Wij werken met model gedreven ontwikkelplatformen (Mendix & eMagiz) waarmee we software- en integratie oplossingen realiseren. Onze technologie omvat infrastructuur, ontwikkel- en integratieplatformen, webgebaseerde software, dashboards en rapportages.

Making it happen

Do

    We onderzoeken, ontwerpen en ontwikkelen. Samen met u. Zo worden de oplossingen als vanzelf onderdeel van het proces.

    We combineren bedrijfskundig onderzoek met softwareontwikkeling in korte sprints.

    Onze modelgedreven ontwikkelplatformen vormen het fundament voor wendbare applicaties en integraties.

Trots om te werken voor

UniBarge
Logo wagenborg nedlift
Logo triferto
Logo pvned
Logo Nijhof-Wassink
Logo Neele-vat
Logo mammoet
Logo HST
logo Huuskes
Logo ICL Specialty Fertilizers
Lavans.
TVM.
Raben.
PostNL.
KIEN Logistics Management.
Broekman Logistics.
DHL.
Plegt-Vos.
Dit zijn onze erkenningen voor snelle groei en innovatie.

Partners

University of Twente.
eMagiz including platypus.
Mendix.
PTV Group.
AWS.

Wat is uw drive?

Wij zijn er trots op dat wij samen met onze klanten mogen werken aan het realiseren van hun ambities. Zij inspireren ons. Wellicht ook u. Daarom kijken we ook uit naar uw verhaal en hopen we dat we voor u net zo van betekenis mogen zijn als voor onze huidige klanten. Wie weet bouwen we dan samen met u aan een verhaal dat ook hen weer inspireert!
CAPE GroepTransportcentrum 167547 RW Enschede
+31(0)88 2273477