CAPE Groep
Port of Twente

Wij zijn lid van Port of Twente

“Wij zijn een bedrijf dat met twee voeten in Twente staat. Ik vind Port of Twente een mooi initiatief om samen te werken. Samen sta je sterker!”

Twente is een belangrijk verbindend punt in de logistiek. Er is goede aansluiting over de weg, het spoor en door de lucht. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig om logistiek te faciliteren, van overslagterminals tot logistieke specialisten. Eén van de belangrijkste assets is de Twentse mentaliteit, en dat kunnen wij bij CAPE alleen maar beamen.

Port of Twente is van oorsprong een vereniging van en voor logistieke bedrijven in Twente. Dit is inmiddels veel verder uitgebreid, maar de Logistic Association blijft een belangrijk onderdeel. Niet alleen logistiek gerelateerde bedrijven in Twente, maar ook daarbuiten kunnen lid worden. Port of Twente behartigt de belangen van haar leden. 

In deze video laat zien wat de toegevoegde waarde is van Port of Twente en waarom Twente een belangrijke rol speelt in de internationale logistiek. De kracht van Port of Twente komt naar voren in de volgende eigenschappen:

CAPE Port of Twente

Bij CAPE Groep vinden wij het belangrijk om samen te werken en elkaar te versterken. Wij zijn een bedrijf dat met twee voeten in Twente staat en het merendeel van onze omzet komt uit de transport en logistiek. Wij realiseren digitale transformatie bij onze klanten en richten ons op maatwerktrajecten: we leveren applicaties en integraties die gemakkelijk aan te passen zijn. Alleen op deze manier kan de gewenste waarde toegevoegd worden. Standaard systemen, bijvoorbeeld, zijn meer gericht op implementatie en het vastzetten van processen. Daarnaast werken we nauw samen met de Universiteit van Twente om innovaties waar te maken. “Ik vind Port of Twente een mooi initiatief om samen te werken. Samen sta je sterker!”, aldus Rob ter Brugge, CEO van CAPE Groep.

Meer weten over Port of Twente? Ga naar hun website

Meer weten over digitale transformatie van uw logistiek gerelateerde onderneming?

Neem dan contact op via onderstaand formulier, of lees onderstaande blogs voor meer informatie over onze dienstverlening in de transport, logistiek en supply chain.

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook