CAPE Groep
ICT & Logistiek

6 november : Seminar Kien Logistics Management en CAPE Groep

Seminar aankondiging ICT&Logistiek

Control Tower optimalisatie met technologieën van nu

CAPE Groep zal op 6 november, tijdens ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht, samen met Michiel Brokke van Kien Logistics Management, spreken over Control Tower optimalisatie met technologieën van nu. Deze samenwerking komt voort uit het TKI Dinalog consortium project ‘Autonomous Logistic Miners for SMEs’.

Het thema van ICT & Logistiek 2019 is Smart Warehousing. Hoe ga je om met de digitalisering van productie- en logistieke processen en welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

In lijn met het project zal de sessie gaan er het realiseren van een Control Tower en de wijze waarop technologieën als low-code, AI en slimme algoritmes gefaseerd onderdeel van de oplossing uit zijn gaan maken. En wat is hierin de volgende stap? Michiel Brokke, Manager Global Forwarding, vertelt vanuit eigen ervaring als grondlegger van de Control Tower, hoe deze is ingezet in een logistieke organisatie als Kien en de invloed ervan op de dagelijkse praktijk.

Gert-Jan Puper, Business Development bij CAPE Groep, zal in gaan op hoe logistieke bedrijven in dit digitale tijdperk een brug kunnen slaan tussen Business en IT. Traditionele IT-tools en ontwikkelmethoden bieden vaak onvoldoende uitkomst om uitdagingen te tackelen en digitale ambities waar te maken. Daardoor blijven uitdagingen liggen, worden kansen niet benut en ontstaat er ‘frictie’ tussen Business en IT. Hij zal antwoord geven op de vraag hoe nieuwe technologieën en samenwerkingsvormen concreet bijdragen aan het realiseren van een digitale strategie.

Aanmelden
Het seminar ‘TKI Dinalog praktijk case – Control Tower optimalisatie met technologieën van nu’ vindt plaats op 6 november van 14:15 tot 15:00 in theater 6 (KennisDC Logistiek). Meld u hier aan.

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook