Supply Chain

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Het is tegenwoordig heel normaal, maar vraagt om een supply chain van hoog niveau. Het proces van producent tot klant optimaliseren? Tijd om data te delen!
Producenten, distributiecentra, retailers en vervoerders, in de keten werkt u samen met allerlei partijen. Snelheid en efficiency zijn cruciaal, wat vraagt om een goede afstemming. Met applicaties en integraties kunt u data delen, zodat iedereen in de keten optimaal inzicht heeft. En het proces van producent tot klant gestroomlijnd verloopt.
CAPE Groep ontwikkelt applicaties en integraties. We verdiepen ons in het proces, verzamelen data en maken de benodigde informatie inzichtelijk via dashboards en apps. Ook kunnen we een control tower inrichten die het volledige supply chain management op zich neemt. Welke oplossing u verder brengt? We onderzoeken het graag, samen met u.

Kunnen wij u helpen?

Digitale transformatie vormt hét instrument om ambities waar te maken. Hulp nodig? Wij vertalen strategische thema’s naar wendbare oplossingen. Snel en slim, samen met u.
CAPE GroepTransportcentrum 147547 RW Enschede
+31(0)88 2273477
neem contact op