Innovatieprojecten

Innoveren is voor u belangrijk, maar niet urgent. Opdrachten van klanten gaan voor. En dat is logisch. Wilt u toch stappen zetten? In onze Digital Factory maken we een start met uw innovatieproject door business, onderwijs en wetenschap bij elkaar te brengen.

Innovatie

Van blockchain tot big data

U gelooft in geavanceerde, nieuwe technologieën. Om te ontdekken waar kansen liggen, voeren we samen korte, cyclische projecten uit. Bij deze projecten komt onze kennis van big data, business intelligence, machine learning, internet of things, blockchain en digitale transformatie goed van pas.

In onze Digital Factory werken we met een team van wo-studenten, hun begeleiders en experts van CAPE Groep samen aan uw innovatieproject. Door kennis te bundelen, komen we tot waardevolle inzichten en ideeën voor uw organisatie. Op basis van uw vraagstuk doen we onderzoek naar nieuwe
technieken en methodieken, verkennen marktontwikkelingen en pionieren met innovaties in de IT-wereld. Het resultaat? Een prototype dat duidelijkheid biedt. Grote kans dat innovatie hoger op uw prioriteitenlijst komt te staan! Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het innoveren op één van de volgende gebieden:
research subjects

Blockchain

Posted on
Network of devices.

Met blockchain maken we transacties veiliger en inzichtelijker. Welke ontwikkelingen en processen kunnen we binnen onze markten met blockchain optimaliseren?

Kunnen wij u helpen?

Digitale transformatie vormt hét instrument om ambities waar te maken. Hulp nodig? Wij vertalen strategische thema’s naar wendbare oplossingen. Snel en slim, samen met u.
CAPE GroepTransportcentrum 167547 RW Enschede
+31(0)88 2273477