CAPE Groep
Control tower

Webinar Control Tower

Sessie tijdens ICT & Logistiek gemist? Schrijf u dan nu in voor dit webinar om alsnog alle ins en outs mee te krijgen!

Data gedreven platformen zijn cruciaal bij het nemen van operationele, tactische en strategische beslissingen in uw 3PL of 4PL dienstverlening. Wilt u ook snel en overzichtelijk inzicht hebben in alle informatie binnen uw logistieke keten en wilt u te allen tijde in verbinding staan met leveranciers en klanten?

Een Control Tower van CAPE Groep biedt uitkomst. Een centraal platform waar alle informatie over de gehele supply chain bij elkaar komt, zodat er één overzicht is van alle logistieke activiteiten in de keten. De Control Tower biedt u de volledige vrijheid om snel te koppelen met derden en diensten te ontwikkelen die aansluiten bij uw unieke werkwijze en serviceniveaus.

Dit stelt u onder andere in staat om:

• Regie te voeren over alle logistieke activiteiten;
• Optimalisaties door te voeren o.b.v. data;
• Invulling te geven aan uw Customer Intimacy strategie;
• Online samen te werken met opdrachtgevers;
• 24/7 inzicht te geven in statussen.

Naar aanleiding van hun presentatie op ICT & Logistiek zullen Michiel Brokke van Kien Logistics Management en Gert-Jan Puper van CAPE Groep op 28 november om 10:30 uur een interactief webinar verzorgen over de realisatie van de Control Tower bij Kien en de wijze waarop technologieën als low-code, AI en slimme algoritmes gefaseerd onderdeel van de Control Tower uit kunnen gaan maken.

Schrijf u hier in voor het webinar:

     

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook