WERKEN BIJ CAPE GROEP

CAPE Groep wordt gedreven door een team enthousiaste, hoogopgeleide mensen, die er als een team voor gaat om de klant en elkaar verder te helpen. We opereren met name in de logistiek / supply chain en in de bouw. De krachtige combinatie van business consultants die met behulp van modelgedreven software en een Scrum Agile methodiek, 100% oplossingen ontwikkelen, maakt ons uniek en succesvol.

Grensverleggend vooruit

Het zijn de mensen die bij CAPE Groep – gevestigd in Enschede – werken die het bedrijf maken tot wat het is. Gezamenlijk vormen ze de grensverleggende kracht die zich uit in 100% fit oplossingen voor complexe, samengestelde vraagstukken. Bij CAPE Groep dagen we je uit om je eigen grenzen te verleggen.

Ons motto is grensverleggend vooruit door de combinatie mensen, methodologie & technologie. Gebaseerd op ons geloof in partnerships, ontwikkelt CAPE Groep langdurige, op toegevoegde waarde gerichte relaties met zowel onze klanten als medewerkers.

Partnerships

CAPE Groep ontwikkelt sterke kennis partnerships met de Universiteit Twente en Saxion University of Applied Sciences, waar we Mendix toepassen als onderdeel van het curriculum en regelmatig hackathons organiseren. We werken daarnaast samen met het Dutch Institute of Advanced Logistics (DINALOG) om state of the art kennis te vertalen in business applicaties met Mendix en systems integration met eMagiz.

Meet the team:

 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij altijd een stap verder gaan dan de rest en altijd streven naar de meest realistische oplossing.

  Samet Kaya
 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij steeds weer onontgonnen gebieden te ontdekken… op naar het onbekende!

  Jeroen Veld
 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij met plezier samenwerken en met slimme ondersteuning van de juiste software jezelf te excelleren.

  Benno Lippok
 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij het leveren van toegevoegde waarde met behulp van onderscheidende en innovatieve oplossingen

  Hans Ganzeboom
 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij het gezamenlijk ontwikkelen en realiseren van innovatieve oplossingen in complexe omgevingen.

  Wouter Bol Raap
  Trainee
 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij disruptieve concepten ontwikkelen en implementeren.

  Sebastian Piest
 • Grensverleggend vooruit is voor mij het overtreffen van de verwachting van de klant door middel van het blijven ontwikkelen en vernieuwen van jezelf als persoon en de technieken en methodes die worden ingezet.

  Maik Wesselink
 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij visies vorm geven.

  Lucas Meertens
 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij het doorbreken van de gevestigde orde en met nieuwe ideeën voortdurende verbetering nastreven.

  Tom ten Vregelaar
 • Grensverleggend vooruit means to me to always challenge ourselves to achieve goals that add value to our customers and make us feel proud.

  Maria Solorzano
 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij: over je grenzen gaan en je grenzen continu te verbreden. Dit door altijd te blijven leren, jezelf te ontwikkelen en continu nieuwe uitdagingen zoeken en aangaan.

  Nick van ’t Veen
  Trainee
 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij continue verbeteren in samenwerking met de klant om unieke oplossingen te bedenken en ontwikkelen.

   

  Lennert Krebbers
  Trainee
 • Grensverleggend vooruit betekent voor mij elk nieuw project proberen beter uit te voeren dan de vorige.

  Martin Leppen
  Trainee
BAM
HST
PostNL
Raben Group
Wagenborg

Events

There are no upcoming events at this time.