“De ontdekkingsreis waarbij je business, IT en persoonlijke ontwikkeling combineert in je dagelijks werk!”

Na een paar jaar keihard werken is het moment suprême daar. Jij hebt je bachelor of master degree (bijna)in de pocket en kunt aan het werk! Of misschien heb jij je eerste paar jaar werkervaring al opgedaan? In ieder geval ben jij klaar voor een nieuwe challenge, namelijk je droombaan zoeken. Je staat te popelen maar overspoeld door alle mogelijkheden is het lastig keuzes maken. Wat kun je nou en wat wil je eigenlijk?

Tijdens je studie heb je ontdekt dat je graag bedrijven verder wilt helpen richting toekomst en een belangrijke bijdrage wilt leveren aan het optimaliseren van hun processen. Ook heb je ontdekt dat IT de toekomst is en een belangrijke bijdrage levert aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Maar ja, in welke rol wil je daar een bijdrage in leveren? Wil je richting verkoop van producten, het adviseren van klanten, analyseren van problemen, projectbegeleiding bieden of juist meer de software zelf bouwen?

Bij CAPE bieden we jou de mogelijkheid om gedurende 1,5 jaar alle facetten in het klantproces te ontdekken. De perfecte combinatie van tegelijkertijd kennis ontwikkelen, kennisdelen met groepsgenoten en jouw persoonlijke vaardigheden ontwikkelen.

Apprenticeship Programma

Onze ontdekkingsreis past bij jou wanneer jij:

  • Graag wilt leren en je kennis wilt ontwikkelen.
  • Het liefst dagelijks je grenzen wilt verleggen en innovatief bezig wilt zijn.
  • Passie hebt voor het combineren van de inhoud van business & IT maar ook op persoonlijk vlak graag wilt groeien.
  • Over een handen uit de mouwen mentaliteit beschikt maar ook graag goed nadenkt en analyseert vanuit verschillende gezichtspunten om tot de beste klantoplossing te komen.
  • Een afgeronde WO-opleiding hebt in een bedrijfskundige en/of IT richting.
  • Een ambitieuze professional bent met 0-3 jaar werkervaring

Tijdens het basistraject bestaande uit totaal 4-6 blokken, nemen wij jou gedurende 1,5 jaar mee op ontdekkingsreis. Je maakt kennis met alle facetten van onze organisatie maar ook van jezelf. Van het ontdekken en analyseren van klantproblemen, deze grensverleggend vertalen in oplossingen die helpen de klanten wendbaar te maken tot het zelf bouwen van de oplossing. Dit alles doen wij uiteraard op gestructureerde, methodologische wijze.

Juist omdat je vooral leert door te doen laten wij jou vanaf dag 1 de praktijk ervaren en werk je samen met collega’s 4 dagen per week aan verschillende klantprojecten.  De 5e dag is een terugkomdag waarbij ervaringen worden gedeeld en afwisselende kennissessies worden georganiseerd. Al met al een intensief programma gekenmerkt door een snelle praktische ontwikkelcurve waarbij jij in de lead bent. Dit alles gekoppeld aan individueel mentorschap en kennisontwikkeling met trainingssessies gegeven door experts.

Wij helpen jou ontdekken waar je passie ligt, waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Daarbij brengt CAPE  business en IT écht samen door het effectief combineren van mens, methodologie & technologie.’’

  • Mens

In deze pijler mens staat jouw individuele persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij geloven dat jezelf leren kennen, weten waar je goed in bent en dit ook bij anderen herkennen ervoor zorgt dat grenzen worden verlegd.

  • Methodologie

Met de juiste methodologie ontwikkel jij jouw inhoudelijke en professionele projectmatige skills. Je leert hoe je in korte cycli oplossingen levert voor klantvraagstukken in samenwerking met klanten en collega’s.

  • Technologie

De pijler technologie leert jou alle ins en outs over onze model gedreven ontwikkelplatformen Mendix en eMagiz. Net als bij lego, kies je de juiste bouwstenen om tot de beste op maat klantoplossing te komen.

En dan? Na een intensief programma van 1,5 jaar kun je als je wilt een richting kiezen. Word jij onze consultant, developer, sales, support medewerker of … misschien zie jij nog wel een andere rol weggelegd voor jou binnen CAPE Groep.

Ben jij enthousiast geworden van ons programma? Het leuke is, je krijgt er nog voor betaald ook. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd naar jou. Graag ontvangen wij tenminste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv. Dit kun je sturen t.a.v. collega Ramina Reefman (welkom@capegroep.nl). Wij zullen contact met je opnemen.

De boarding momenten zijn 4 maal per jaar.

Wil je eerst meer weten over onze organisatie. Check onze In-company dagen en kom kennis maken.

Hoe word je onze nieuwe collega? Step by step

Solliciteer

Wat goed dat je niet afwacht maar gewoon reageert. We zullen je reactie bekijken en contact met je opnemen.

Telefonisch contact

We nemen telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak of om nog wat vragen te stellen. Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig naar je maar willen vooraf alvast kennismaken.

Eerste gesprek

Onder het genot van een kopje koffie stellen wij je op je gemak zodat we over en weer allemaal vragen kunnen stellen.

Case

Beide moeten we de juiste keuze maken toch? Om jou een beter beeld van ons te geven en om te checken of het werk je leuk lijkt, vragen we je om een case te maken en deze aan ons te presenteren. Als het enigszins kan evalueren wij direct na het afronden van de case zodat je niet te lang in spanning hoeft te zitten.  

Arbeidsvoorwaarden & contractvoorstel

Als alles goed verloopt krijg je een mooi en passend voorstel. We verrassen je graag dus laten we hier nog niet te veel over los.

In dienst

Zwemmen vindt niemand leuk dus we maken een mooi introductieprogramma voor je waarin je vooral kennis gaat maken met collega’s en klanten. We zijn blij dat je er bent!