“Grensverleggend bouwen aan jouw toekomst”

Er is een digitale transformatie gaande, we weten dat de wereld verandert, onze eigen markt verandert en dat we in snel tempo bij moeten blijven. Hetzelfde beter doen is niet langer genoeg en er is meer nodig. Blijven veranderen vraagt onder meer creativiteit, kundigheid en inzicht en daarom hebben wij een Digital Factory opgericht. Op het gebied van Digitale Transformatie, Internet of Things, Cloud, CI/CD, BI en Machine learning willen wij nieuwe ontwikkelingen toepassen en blijven innoveren.

De Digital Factory wordt gevormd door een diversiteit aan WO-bachelor en master studenten die samen, naast het volgen van individuele bijbaan, stage of afstudeeropdracht, de Digital Factory vormen. Juist door de begeleiding van experts, het samenbrengen van verschillende niveaus en opleidingsrichtingen, heeft het als effect dat je een verdieping maakt in je eigen opleidingsrichting en kennis maakt met alle facetten binnen het bedrijfsleven. Zo krijg je een beter beeld van de wereld waar jij later in terecht wilt komen.

Wat ga je doen?

Jij doet onderzoek naar nieuwe technieken, methodieken, de marktbeweging, marktverkenning en geeft aanbevelingen. Je werkt aan innovatieve ideeën, automatisering van processen en ondersteuning die CAPE scherp houdt om de expert te blijven en voorop te blijven lopen. Je maakt een verdiepingsslag die niet in de la blijven liggen, maar daadwerkelijk worden geïmplementeerd. Een droom? Nee hoor, bij CAPE kan het.

De digital factory is geschikt voor jou als:

 • Je een ambitieuze WO-bachelor of master student bent.
 • Je op zoek bent naar een bijbaan of thesisopdracht.
 • Jouw hart sneller gaat kloppen van innovatieve ontwikkelingen en grenzen verleggen.
 • Jij graag wilt leren en jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van business & IT.
 • Jij over een handen uit de mouwen mentaliteit beschikt, maar ook graag goed nadenkt en analyseert vanuit verschillende gezichtspunten.

Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving die de mogelijkheid geeft om je eigen potentie te ontdekken en te ontwikkelen. Juist door samenwerking, begeleiding van experts, de evaluatiesessies, coaching en learning by doing biedt het een unieke kans om je persoonlijk te ontwikkelen en kennis te maken met het werkveld waar je later in terecht komt.

DIGITALE

TRANSFORMATIE

De hele wereld verandert met de digitale snelheid. Hoe kunnen wij de wensen en behoeften van onze klanten blijven beantwoorden?

MACHINE

LEARNING

Er wordt veel data verzameld, deze data kan nog beter worden toegepast. Welke patronen ontdekken wij in deze data en welke voorspellingen kunnen wij maken?

IoT

Er ontstaan veel mogelijkheden wanneer fysieke objecten gaan communiceren met onze modelgedreven platformen. Welke baanbrekende oplossingen kunnen we bieden voor klantprocessen?

BIG DATA

& BI

Er zijn steeds meer data en ongestructureerde data beschikbaar. Wat kunnen wij met deze data om in onze informatiebehoefte te voorzien en welke oplossingen kunnen wij bieden?

BLOCKCHAIN

Blockchain is de technologie voor een gedistribueerde database die transacties veiliger en inzichtelijker maakt. Hoe kunnen wij ontwikkelingen en processen binnen onze markten optimaliseren?

Continuous Integration & Continuous Delivery Strategie

Hoe kunnen wij CI/CD strategie opzetten voor eMagiz en onze Digital Factory?

Staat je onderwerp er niet bij? Informeer ons dan en we zullen kijken naar wat mogelijk is.

Je zit midden in je WO-opleiding in een bedrijfskundige en/of IT richting. Je werkt hard aan je studie, maar je hebt nog wat tijd over voor een bijbaan. Het liefst wil je werkervaring opdoen in het werkgebied waar jij later wilt werken.

Nadenkend over wat je precies wilt, weet je dat jouw hart sneller gaat kloppen van innovatieve ontwikkelingen en wil je grenzen verleggen. In de toekomst wil je de bedrijfskundige of de IT-kant op, je loopt warm voor procesmatig denken en werkt graag in teams met ervaren collega’s.

Dat komt goed uit! Want bij CAPE bieden wij jou de mogelijkheid om te ervaren hoe wij dagelijks business & IT combineren. Je ontdekt hoe wij klantproblemen analyseren en deze grensverleggend vertalen in oplossingen die helpen om onze klanten wendbaar te maken. Naast dat het goed staat op je cv, krijg je er veel leuke collega’s bij en verdien je ook nog lekker bij. Dat klinkt goed toch?

Ben jij enthousiast geworden? Een bijbaan in jouw toekomstige werkveld, waar je nog voor betaald krijgt ook. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd naar jou. Graag ontvangen wij tenminste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv en omschrijving van wat je graag wilt doen. Dit kun je sturen door middel van de onderstaande buttons. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou als student. Belangrijkste is dat jij in de lead bent van je eigen opdracht en dus eigenlijk zelf bepaalt wat je wilt gaan doen. Wij leveren onze producten op maat aan onze klanten en zo formuleren wij ook onze studentopdrachten. Op maat voor jou, ons en de klant. Kenmerkend is dat in alle gevallen wij onze opdrachten formuleren gericht op onze missie om grenzen te verleggen wat betekent dat innovatie met behulp van IT altijd een component is.

Een opdracht kan op twee manieren tot stand komen. Wij luisteren naar wat jij graag wilt, onderzoeken deze behoefte bij ons klantportfolio en koppelen jou aan de klant. Het kan ook zijn dat er bij de klant al een behoefte is en wij daarmee een concrete opdracht kunnen bieden.

Spreekt één van de bovenstaande thema’s jou aan? Laat ons weten wat jij wilt onderzoeken en samen formuleren wij jouw stage- of afstudeeropdracht.

Een internship binnen CAPE past bij jou als:

 • Je hart sneller gaat kloppen van innovatieve ontwikkelingen en grenzen verleggen.
 • Je graag wilt leren en je business en IT kennis wilt ontwikkelen.
 • Onderzoek en praktische toepasbaarheid graag wilt combineren.
 • Over een “handen uit de mouwen” mentaliteit beschikt maar ook graag goed nadenkt en analyseert vanuit verschillende gezichtspunten om tot het beste klantadvies te komen.
 • Je een WO-opleiding volgt in een bedrijfskundige en/of IT richting

Hoe word je onze nieuwe collega? Step by step

Ben jij enthousiast geworden van onze mogelijkheden? Het leuke is, je krijgt er nog voor betaald ook. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd naar jou. Graag ontvangen wij tenminste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je cv en omschrijving van wat je graag wilt doen. Instromen op een studentopdracht of bijbaan kan het hele jaar door. Check ook:

 • Wil je eerst meer weten over onze organisatie. Bekijk onze In-company dagen en kom kennis maken.
 • Wil je afstuderen bij een bedrijf, je opdracht verder implementeren en er dus eigenlijk wel een baan aan over houden? Dan past het doorstromen in een apprenticeship wellicht bij jou.

Solliciteer

Wat goed dat je niet afwacht maar gewoon reageert. We zullen je reactie bekijken en contact met je opnemen.

Telefonisch contact

We nemen telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak of om nog wat vragen te stellen. Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig naar je maar willen vooraf alvast kennismaken.

Eerste gesprek

Onder het genot van een kopje koffie stellen wij je op je gemak zodat we over en weer allemaal vragen kunnen stellen..

Case

Beide moeten we de juiste keuze maken toch? Om jou een beter beeld van ons te geven en om te checken of het werk je leuk lijkt, vragen we je om een case te maken en deze aan ons te presenteren. Als het enigszins kan evalueren wij direct na het afronden van de case zodat je niet te lang in spanning hoeft te zitten.

Arbeidsvoorwaarden & contractvoorstel

Als alles goed verloopt krijg je een mooi en passend voorstel. We verrassen je graag dus laten we hier nog niet te veel over los.

In dienst

zwemmen vindt niemand leuk dus we maken een mooi introductieprogramma voor je waarin je vooral kennis gaat maken met collega’s en klanten. We zijn blij dat je er bent!