Werken bij CAPE Groep

Een team van enthousiaste professionals

Grensverleggend met mensen, methodologie en technologie.

Werken bij CAPE Groep

Van waarde zijn voor een ander? Bij CAPE Groep werk je in een team van enthousiaste professionals die er samen voor gaan om bedrijven verder te helpen. We zijn kritisch, hebben hart voor onze klanten en zetten ons altijd in voor het beste resultaat.
Door mens, methodologie en technologie te combineren, brengen we business en IT samen. Met modelgedreven software ontwikkelen we duurzame oplossingen. We realiseren applicaties, bedenken slimme integraties en bieden inzicht met business intelligence. Efficiënt en wendbaar, zodat onze klanten van waarde kunnen zijn én blijven. We bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om je talenten te ontdekken. Want wanneer je jezelf kent en weet waar je goed in bent, kun je je grenzen verleggen en jezelf steeds verder ontwikkelen. Dat alles doe je in een open en ontspannen sfeer. Je voelt je gelijk thuis.
CAPE Groep werkt nauw samen met Universiteit Twente. Hier worden Mendix en eMagiz toegepast als onderdeel van het curriculum. Daarnaast behoort het Dutch Institute of Advanced Logistics (DINALOG) tot onze partners. Samen vertalen we state-of-the-art-kennis naar Mendix-applicaties en eMagiz-integraties.

Kunnen wij u helpen?

Digitale transformatie vormt hét instrument om ambities waar te maken. Hulp nodig? Wij vertalen strategische thema’s naar wendbare oplossingen. Snel en slim, samen met u.
CAPE GroepTransportcentrum 167547 RW Enschede
+31(0)88 2273477
neem contact op