CAPE Groep

Wij zijn FD Gazelle 2020!

We zijn enorm trots! Net als in de voorgaande jaren behoren wij tot de FD Gazellen van de regio Oost. Dit betekent dat wij één van de 772 snelst groeiende bedrijven van 2020 zijn, van de ruim 2 miljoen bedrijven in Nederland. De digitale uitreiking vindt plaats op 19 november, dan zullen we weten of we een award binnen slepen. 

De grootste shout out gaat naar onze medewerkers. Onze mensen hebben zich de afgelopen tijd van hun meest flexibele kant laten zien, wat geleid heeft tot deze knappe gezamenlijke prestatie! Samen zetten we jaar op jaar de schouders eronder, wat getuigt van enorme veerkracht in de dynamische organisatie die wij zelf zijn en zoals ook onze omgeving en onze klanten zijn. Met Twentse nuchterheid en de natuurlijke drive om tot het uiterste te gaan kunnen wij elke uitdaging aan. We blijven groeien, en zijn continu op zoek naar versterking van onze teams, om er samen voor te gaan, prestaties te leveren en er daarnaast een feestje van te maken!

Naast de inzet van onze medewerkers speelt het vertrouwen van onze klanten een grote rol in onze groei. De gave projecten die wij mogen doen bieden ons een mooie kans om onze kwaliteiten te laten zien en daarmee een waardevolle relatie op te bouwen met onze klanten.

We zijn erg benieuwd naar de uitreiking van 19 november, maar het feit dat wij FD Gazelle 2020 is al een grote erkenning voor wat wij doen! Vind hier meer informatie over de criteria van de FD Gazellen 2020

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook