CAPE Groep
Prinses Máxima Centrum

Zakenvriend Prinses Máxima Centrum

CAPE Groep draagt bij aan de missie van het Prinses Máxima Centrum ‘ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven'

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt 1 op de 4 kinderen met kanker aan deze ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan 10 jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

Het Prinses Máxima Centrum biedt de beste zorg, de beste research en de beste opleidingen. Door de concentratie van kennis en expertise, is het Máxima het grootste in zijn soort in Europa en heeft een plek in de wereldwijde top 5 van kinderoncologische centra.

CAPE Groep wil bijdragen om zo snel mogelijk zo veel mogelijk kinderen met kanker genezen met behoud van kwaliteit van leven, zodat zij zo goed mogelijk hun plaats in de maatschappij kunnen vinden.

CAPE helpt met trots mee en ziet veel potentie in de groei en de ontwikkeling van het Prinses Máxima Centrum op het gebied van innovatie, research, educatie, verblijf, activiteiten en begeleiding en onderzoek na genezing.
(Zorg)professionals en onderzoekers werken iedere dag hard aan hun missie: alle kinderen met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.
Wij zijn Zakenvriend en dragen daarmee bij aan deze missie.

Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap? Kijkt u dan op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Of kom zelf in actie en kijk op het Maximaalinactie platform voor inspiratie.

Deel dit artikel:

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook